Alle systemen zijn operationeel
Vindt er een storing plaats waarbij meerdere accounts tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan lees je dat hier. Versio hanteert een onderhoudsvenster van 00.00 tot 07.00 uur. Tijdens het onderhoudsvenster kunnen we onaangekondigd regulier onderhoud plegen. Je account blijft doorgaans online, maar soms kan het voorkomen dat deze tijdens het onderhoud tijdelijk niet beschikbaar is.

Versio

Operationeel

Neostrada

Operationeel

Flexwebhosting

Operationeel

PCExtreme

Operationeel

Alfahost

Operationeel

QDC

Operationeel

History (Last 7 days)

Incident Status

Prestatieproblemen


Components

Versio


Locations

Shared Hosting




February 21, 2024 09:04 CET
February 21, 2024 08:04 UTC
[Resolved] De Softaculous Auto Installer is weer bereikbaar.

February 20, 2024 12:25 CET
February 20, 2024 11:25 UTC
[Identified] De Softaculous Auto Installer plugin in DirectAdmin op de Shared Hosting servers van Versio is tijdelijk niet te gebruiken. De oorzaak is bekend en er wordt gewerkt aan het doorvoeren van een fix.

Incident Status

Prestatieproblemen


Components

Neostrada


Locations

Shared Hosting




February 20, 2024 09:56 CET
February 20, 2024 08:56 UTC
[Resolved] De server premium21.totaalholding.nl heeft een verhoogde load gehad waardoor requests langzamer, en soms geheel niet, afgehandeld werden. Er zijn maatregelen genomen waarna de server weer goed werkt. We houden de server voor de komende uren extra in de gaten.